Sempre que disposeu de temps és aconsellable elaborar una bona escudella casolana, però malauradament avui dia podem trobar-nos amb el temps just per fer el dinar i menjar així que aquí teniu una recepta alternativa ràpida i sabrosa a aquells plats precuinats que avui dia abunden a tots els supermercats i botigues de congelats.
Necessitarem:
per a 2 persones
50gr d'Arròs
50gr de Galets grans
100gr de Cigrons bullits (els del pot de vidre)
100gr d'embotits del Ripollès (fuet i llonganissa preferiblement)
1 troçet de col
Com l'elaborem?
Posarem el brou a bullir. De mentres va agafant el bull disposarem en un plat l'arrós amb els galets,els cigrons i la col. Tallarem l'embotit a daus, més grans o més petits segons ens agradi. Un cop el brou estigui bullint hi abocarem tots els ingredients i ho deixarem bullir a foc mig durant uns 15-20 minuts fins que els galets i l'arrós tinguin la textura que més ens agradi.
Observacions:
Els embotits donaran un toc salat a l'escudella. Si no agrada gaire la sal es millor que bulliu paralel·lament els embotits en una mica de aigua i un cop cuits els escorreu i els aboqueu a l'escudella uns minutets abans de que s'acabi de fer
Atenció!:
Cal escollir un brou que sigui de qualitat ja que un de baixa qualitat ens podria donar una escudella massa salada o aigualida.
Controlem els fogons!: Si posem el foc gaire fort el brou s'evaporarà i ens quedarem sense caldo a la sopa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario