lunes, 12 de diciembre de 2011

Escudella Ràpida

Si no teniu temps per cuinar i voleu menjar calent aquest plat serà d'allò més útil, sobretot de cara al nadal.
Sempre que disposeu de temps és aconsellable elaborar una bona escudella casolana, però malauradament avui dia  podem trobar-nos amb el temps just per fer el dinar i menjar així que aquí teniu una recepta alternativa ràpida i sabrosa a aquells plats precuinats que avui dia abunden a tots els supermercats i botigues de congelats.



Necessitarem:
per a 2 persones
1Litre de brou de pollastre en tetrabrik
50gr d'Arròs
50gr de Galets grans
100gr de Cigrons bullits (els del pot de vidre)
100gr d'embotits del Ripollès (fuet i llonganissa preferiblement)
1 troçet de col

Com l'elaborem?

Posarem el brou a bullir. De mentres va agafant el bull disposarem en un plat l'arrós amb els galets,els cigrons i la col. Tallarem l'embotit a daus, més grans o més petits segons ens agradi. Un cop el brou estigui bullint hi abocarem tots els ingredients i ho deixarem bullir a foc mig durant uns 15-20 minuts fins que els galets i l'arrós tinguin la textura que més ens agradi.

Observacions:
Els embotits donaran un toc salat a l'escudella. Si no agrada gaire la sal es millor que bulliu paralel·lament els embotits en una mica de aigua i un cop cuits els escorreu i els aboqueu a l'escudella uns minutets abans de que s'acabi de fer

Atenció!:
Cal escollir un brou que sigui de qualitat ja que un de baixa qualitat ens podria donar una escudella massa salada o aigualida.
Controlem els fogons!: Si posem el foc gaire fort el brou s'evaporarà i ens quedarem sense caldo a la sopa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario